Είναι σημαντικό οι άντρες που έχουν BMI (Δείκτη Μάζας Σώματος) από 27 και πάνω (ο αριθμός βρίσκεται αν διαιρέσουμε το βάρος μας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σε εκατοστά ) να μετρούν συχνά με μια μεζούρα την περίμετρο μέσης τους . Δείκτης πάνω από 102 εκατοστά θεωρείται ανεξάρτητος παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα .
Τα τριγλυκερίδια δεν πρέπει να είναι πάνω από 150 mg/dl
Η συστολική πίεση (μεγάλη) δεν πρέπει να ξεπερνά το 13 και η διαστολική (μικρή) το 8,5
Η HDL-χοληστερόλη (καλή χοληστερίνη) πρέπει να είναι πάνω από 50 mg/dl, ώστε να δρα προστατευτικά για την καρδιά.
Η τιμή του σακχάρου δεν πρέπει να ξεπερνά 110mg/dl.
Ποιοι πρέπει να γίνουν οι αγαπημένοι αριθμοί των υπέρβαρων αντρών

ΚΡΑΤΑ ΤΑ ''ΚΑΛΑ'' ΑΠ΄ΤΙΣ ''ΚΑΚΕΣ'' ΔΙΑΙΤΕΣ!
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Η αφυδάτωση οδηγεί στην παχυσαρκία
Η παχυσαρκία συνεχίζει να αποτελεί μάστιγα της σύγχρονης κοινωνίας, του σύγχρονου τρόπου ζωής

Διατροφή για γερή άμυνα (και τέρμα τα ''αψου)
Τώρα που ο καιρός αλλάζει, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος γίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ.

ΚΑΡΠΟΥΖΙ: ΒΑΛ΄ΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!
ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 92% ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ

Γιατί έχω πάντα χαμηλό σίδηρο;
Όταν είναι μικρού βαθμού η σιδηροπενική αναιμία μπορεί να μην έχει συμπτώματα

Η «άλλη πλευρά» της διατροφής
Αναμφίβολα η διατροφή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία του οργανισμού μας. Το είδος των τροφίμων που επιλέγουμε για το πεπτικό μας σύστημα είναι η μία πλευρά της διατροφής και ίσως η πιο πολυσυζητημένη ακριβώς επειδή σχετίζεται με τη σωματική

Ισορροπημένη και σωστή διατροφή στο σχολείο
Πολύ συχνά παρατηρούμε ότι τα παιδιά στρέφονται σε τροφές μη θρεπτικές και ταυτόχρονα πλούσιες θερμιδικά.

Γιατί σταματάμε την δίαιτα
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεκινήσει κατά καιρούς δίαιτες, τις οποίες όμως δεν κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε. Γιατί όμως κάποιος εγκαταλείπει την προσπάθειά του, πριν φτάσει στο επιθυμητό γι αυτόν αποτέλεσμα;

Μύθοι τέλος για τους χυμούς!
Με το στύψιμο ξεκινά σταδιακά η καταστροφή βιταμινών ευαίσθητων στο φώς και το οξυγόνο