Η απόφαση του Γρηγόρη Ανανιάδη, από το χωριό Πέντε Βρύσες Λαγκαδά στο Βερτίσκο, να παραμείνει στον τόπο του και να κάνει κάτι πέρα από τα καθιερωμένα, τον οδήγησε στο να φτιάξει κάτι μοναδικό σε όλη την Ελλάδα: ένα πρότυπο εκτροφείο ορτυκιών, με ιδιωτικό εργαστήριο ζωοτροφών, σύγχρονο σφαγείο και συσκευαστήριο.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και νόστιμο. Το τρυφερό και ζουμερό κρέας των ορτυκιών είναι ιδανική επιλογή για μπάρμπεκιου, αλλά επίσης δημιουργεί σπουδαία γαστρονομικά πιάτα. Παράλληλα είναι πλούσιο σε βιταμίνες, σίδηρο και φώσφορο.
Τα ορτύκια «Αρτεμις» θα τα βρούμε νωπά και κατεψυγμένα για μαγείρεμα στο γκριλ, στον φούρνο ή στο τηγάνι, αλλά και έτοιμα σε συσκευασία, μαριναρισμένα, σε 30 φυσικά αρώματα και καπνισμένα στο φούρνο με ξύλα οξιάς. Σε ειδική συσκευασία θα βρούμε και αβγά ορτυκιού.
Στα σουπερμάρκετ ΑΒ και σε επιλεγμένα κρεοπωλεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα
Πέντε Βρύσες, Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6977 281 130/6936 616793 (Ανανιάδης Γρηγόρης),
www.ortyki.gr