Υλικά Συνταγής
- ½ κιλό παντζάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά ξύδι
- αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής
Πλένουμε τα παντζάρια, αφαιρούμε τη φλούδα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τα βράζουμε σε μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ρίχνουμε στο μύλο των λαχανικών, μαζί με το σκόρδο, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξύδι χτυπώντας τα καλά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν κρέμα.
Σερβίρεται αμέσως ή διατηρείται στο ψυγείο.