Ιταλικό Ντρέσινγκ
Συνταγές

Γαλλικό Ντρέσινγκ
Είναι ένα λαδόξιδο με μουστάρδα και μπόλικη πάπρικα γλυκιά

DIP ψητής μελιτζάνας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Τρυπάτε τη μελιτζάνα αρκετές φορές με πιρούνι και την τοποθετείτε σε λαμαρίνα. Την ψήνετε 40-50 λεπτά. Βγάζετε τη μελιτζάνα από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει.

Μουστάρδας
Δένετε ένα λαδολέμονο η ένα λαδόξιδο με ένα η περισσότερα ειδή μουστάρδας . φτιάχνετε μία σάλτσα πηχτή η ένα ρευστό ντρέσσινγκ.

Ιταλικό Ντρέσινγκ
Λαδόξιδο η λαδολέμονο η μαγιονέζα η κρεμά η Γιούρι που προθέτετε μέσα 1-2 κουταλιές γλυκού πόστου (σάλτσα εμπορίου )

Ρωσικό Ντρέσινγκ
Συνταγές για Ρωσικό Ντρέσινγκ Λαδολέμονο με βότκα και αυγά ψαριών , χαβιάρι , μπρικ (τύπος χαβιάρια ψιλοκομμένο άνηθο.

Dip με αρακά
Βράζουμε τον αρακά για 10 λεπτά

Μαγιονέζα
Διαλύετε τη μαγιονέζα με λίγο νερό και προσθέτετε το μπαχαρικό της αρέσκεια σας πχ κάρυ

Γιαουρτιού
Χτυπάτε στο χέρι ή στο μίξερ όλα τα υλικά