laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.
Αρχική > Συνταγές > Ζυμαρικά > Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών

Συνταγές

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών
0.00

Τα μακαρόνια είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που με την σάλτσα λαχανικών μπορούμε να τα δώσουμε μια ξεχωριστή γεύση.

Υλικά Συνταγής:

500γρ.μακαρόνια
250γρ.μανιτάρια
2 κρεμμυδάκια
2 πιπεριές κόκκινες, 2 πράσινες
1 καρότο τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, δυόσμο

 

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τα μακαρόνια (βλέπουμε οδηγίες στο πακέτο) σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, με την σειρά: κρεμμύδι, πιπέρια, σκόρδο, μανιτάρι, καρότο. μετά ρίχνουμε την σάλτσα και λίγο νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και βάζουμε τα μακαρόνια τα ανακατεύομαι και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό...

tips: Μπορούμε να βάλουμε τυρί βιολογικό τριμμένο λίγο πριν το σερβίρισμα!!

Σπαγγέτι με μελιτζάνες <<ΑΛ΄ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ>>
Σερβίρετε τα μακαρόνια πασπαλισμένα με ξύσματα παρμεζάνας και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Σπαγγέτι με παστουρμά
Βράζετε τα σπαγγέτι αλ-ντέντε και τα κρατάτε ζεστά.

Κανελόνια γεμιστά
Χρησιμοποιούμε κατά προτίμηση κανελόνια που είναι χοντρά και έχουν μήκος περίπου 10 εκατοστά. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό, που ήδη βράζει, να σιγοβράσουν, τα κατεβάζουμε, ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2 ποτήρια κρύο νερό και τα σουρώνουμε προσεκτικά για να μ

Λαζάνια με μανιτάρια
Βράζετε τα λαζάνια σε μπόλικο νερό, τα σουρώνετε και τα ρίχνετε μέσα στη λιωμένη γραβιέρα. Τα ανακατεύετε, ρίχνετε από πάνω τα μανιτάρια και τα σερβίρετε αμέσως

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών
Μπορούμε να βάλουμε τυρί βιολογικό τριμμένο λίγο πριν το σερβίρισμα!!

Αρωματικά λαχανικά με κους κους
Ζεσταίνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα με χοντρή βάση. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ώσπου να μαλακώσει και να χρυσίσει.

Πέννες με ελιές και ντομάτα
Βράζετε τα ζυμαρικά με βάση τις οδηγείστε ένα τηγάνι σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι,

Πράσινες ταλιατέλες με σπανάκι
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό, ώσπου να γίνουν al dente και τις σουρώνουμε.

Βίδες με πιπεριές και μελιτζάνες
Ζεσταίνετε 5 κουταλιές λάδι σε τηγάνι και σωτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό. Ρίχνετε την μελιτζάνα και τις πιπεριές και μαγειρεύετε για 5 λεπτά ανακατεύοντας, ώσπου να πάρουν χρώμα.