laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.
Αρχική > Συνταγές > Ζυμαρικά > Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών

Συνταγές

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών
0.00

Τα μακαρόνια είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που με την σάλτσα λαχανικών μπορούμε να τα δώσουμε μια ξεχωριστή γεύση.

Υλικά Συνταγής:

500γρ.μακαρόνια
250γρ.μανιτάρια
2 κρεμμυδάκια
2 πιπεριές κόκκινες, 2 πράσινες
1 καρότο τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. σάλτσα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, δυόσμο

 

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τα μακαρόνια (βλέπουμε οδηγίες στο πακέτο) σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, με την σειρά: κρεμμύδι, πιπέρια, σκόρδο, μανιτάρι, καρότο. μετά ρίχνουμε την σάλτσα και λίγο νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και βάζουμε τα μακαρόνια τα ανακατεύομαι και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό...

tips: Μπορούμε να βάλουμε τυρί βιολογικό τριμμένο λίγο πριν το σερβίρισμα!!

Πένες με Μελιτζάνα και Ντομάτα
Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες, πασπαλίστε με αλάτι και αφήστε την 20 λεπτά.

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών
Μπορούμε να βάλουμε τυρί βιολογικό τριμμένο λίγο πριν το σερβίρισμα!!

Η μακαρονάδα του φράνκο με ωμα λαχανικά και ανθότυρο
Τούτη τη μακαρονάδα την πρωτοέφαγα πριν από χρόνια στο Μιλάνο από τα χέρια του καλού μου φίλου φράνκο Σάρτι, Η ιδιομορφία της είναι ότι η σάλτσα είναι ωμή και όχι μαγειρεμένη

Πράσινες ταλιατέλες με σπανάκι
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό, ώσπου να γίνουν al dente και τις σουρώνουμε.

Πέννες με Γιαούρτι
Βράζετε το κοτόπουλο και το κόβετε στο μέγεθος της πέννας, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι,

Σπαγγέτι με γαρίδες στο φούρνο
Πλένετε τις γαρίδες και τις ρίχνετε σε νερό που βράζει (λίγο νερό ώστε μόλις να τις σκεπάζει)

Ταλιατέλες με Θαλασσινά και Ντομάτα
Βράστε τις ταλιατέλες. Στραγγίστε τες. Ξύστε τα μύδια και αφαιρέστε τα μουστάκια. Καθαρίστε τις γαρίδες και αφήστε τις ουρές.

Πέννες με κοτόπουλο, πιπεριές και γιαούρτι
Βράζω τις πέννες για 8-10 λεπτά σε καλά αλατισμένο νερό. Κόβω σε λεπτές λωρίδες το κοτόπουλο και την πιπεριά και ψιλοκόβω το κρεμμυδάκι

Φετουτσίνι
Μια μεγαλειώδης συνταγή που φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη ρώμη από το chef Αlfredo σε μια στιγμή που είχαν τελειώσει τα περισσότερα υλικά της κουζίνας και ήρθαν πεινασμένοι πελάτες. Μπορείτε να την κάνετε εναλλακτική είτε με φετουτσίνι είτε με ταλιατέρες