Υλικά Συνταγής
Μισό κιλό ρεβίθια
1 κουταλιά αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 μικρά κρεμμύδια
Εκτέλεση συνταγής
Βαλτέ από βραδύς τα ρεβίθια σε νερό και αλάτι να μουσκέψουν. το πρωί στραγγιστέ και ξέπλυνε με άφθονο νερό βγάλτε τα ρεβίθια να βράσουν μέσα στο νερό και ξαφρίστε συνεχώς, μόλις βράσουν ρίξτε το λαδί τα κρεμμύδια και αφήστε μέχρι να βράσουν μια ώρα και μετά ρίξτε το αλάτι και αφήσετε για κανένα 20' ακόμα και είναι έτοιμα αφαιρέστε το κρεμμύδι ρίξτε πιπεράκι και είναι έτοιμη η σούπα.