Υλικά Συνταγής
- 500 γρ ροδάκινα κομμένα στη μέση, χωρίς κουκούτσι
- ¾ φλιτζανιού ζάχαρη
- 6 εκ. φλούδα πορτοκαλιού
- 1 φλιτζάνι μπράντι
- ¼ φλιτζανιού λικέρ Κουαντρό
- 1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση Συνταγής
Κομματιάζουμε τα ροδάκινα, τα ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ με τη ζάχαρη, το πορτοκάλι, το μπράντι, το λικέρ και την κανέλα. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για 7 μέρες. Σουρώνουμε το λικέρ και το τοποθετούμε σε αποστειρωμένο μπουκάλι.