Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό μαύρα μούρα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια νερό
- 1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο αλεσμένο
- 3 φλιτζάνια μπράντι
- 1 φλιτζάνι βότκα
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα τα μούρα, τη ζάχαρη, το νερό και το μοσχοκάρυδο και ζεσταίνουμε το μείγμα δίχως να βράσει ανακατεύοντας, ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Σιγοβράζουμε το μείγμα ξεσκέπαστο περίπου για 30 λεπτά ώσπου να μειωθεί κατά τα ¾ . Σουρώνουμε το υγρό, ανακατεύουμε με το μπράντι και τη βότκα μέσα σε κανάτα, βάζουμε σε αποστειρωμένα μπουκάλια και σφραγίζουμε.