Υλικά Συνταγής
2 αβγά
1 φλ. γάλα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλ. αλεύρι
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε σε ένα μπόλ καλά τα αυγά,το γάλα,το αλάτι,αλεύρι και τέλος το βούτυρο.Το αφηνουμε για 30' σκεπασμένο.Πέρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε μια μικρή κουτάλια,όσο να καλύψει το τηγάνι,μόλις πάρει χρώμα κατω μεριά της κρέπας,τοτε την γυρίζουμε και από την άλλη!
Μπορούμε να τις φάμε σκέτες,αλλα και με οτι υλικό είναι της αρεσκείας μας!!!