Υλικά Συνταγής
600γρ. ψαρονέφρι ή τρυφερό χοιρινό σε κομματάκια μπουκιάς
1 κουταλιά μουστάρδα
¼ κούπας λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα κόκκινο κρασί
1 κούπα χυμό ντομάτας
20 σταγόνες ταμπάσκο σος
Εκτέλεση συνταγής
Βάλτε το κρέας σε ένα μπολ, πήξτε την μουστάρδα και ανακατέψτε ώσπου να λερωθούν όλα τα κομματάκια. Σε ένα τηγάνι με βαθύ πάτο ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο και κατόπιν το κρέας. Ρίξτε το κρασί σε τρείς δόσεις, ανακατεύοντας ελαφρά επάνω σε δυνατή φωτιά, ώστε το κρασί να εξατμίζεται. Όταν τελειώσει όλο το κρασί, προσθέστε τη ντομάτα, το ταμπάσκο, το μπαχάρι και την ρίγανη και βράστε 15' περίπου, ώσπου να δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.