Υλικά Συνταγής
2 δεμάτια ρόκα(111/2 του κιλού)
2 μέτριες ντομάτες, σε κομμάτια μπουκιάς
100 γρ τυρί κατσικίσιο
1⁄4 κούπας λάδι, χτυπημένο με 3 κουταλιές εκλεκτό ξίδι κρασιού ή
balsamico, αλάτι, φρεσκοκομμένο πιπέρι και κουκουνάρια.
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίστε, πλύντε και στραγγίστε με προσοχή τη ρόκα, για να μην τη
μαράνετε. Κόψτε τη με ψαλίδι σε μεγάλλα κομμάτια. Αραδιάστε τα σε
πιατέλα και βάλτε στο κέντρο τα κομμάτια της ντομάτας. Τρίψτε στην
επιφάνεια το τυρί και περιχύστε με το λαδόξιδο.Πασπαλίστε με αλάτι,
πιπέρι και μερικά κουκουνάρια. Σερβίρετε αμέσως.