Υλικά Συνταγής
½ κούπας λάδι
1 μεγάλο κοτόπουλο σε μερίδες
1 ½ κούπας σάλτσα πιπεριάς
Εκτέλεση συνταγής
Βάλτε το λάδι σε κατσαρόλα, επάνω σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά, ρίξτε και σοτάρετε τα κομμάτια του πουλιού απ όλες τις πλευρές. Ρίξτε τη σάλτσα, λίγο αλάτι και ½ κούπας νερό. Σκεπάστε και σιγοβράστε ώσπου να μαλακώσει το κοτόπουλο και η σάλτσα να μείνει σχεδόν με το λάδι της. Σερβίρετε το φαγητό με ρύζι πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.