Χρόνος παρασκευής: 40 λεπτά , άτομα: 4
Υλικά Συνταγής
1 κιλό φιλέτο
Αλάτι πιπέρι
1 κεφάλι σκόρδο
Θυμάρι τριμμένο
Άσπρο κρασί, 1 ποτήρι κονιάκ
Λάδι
1 κρεμμύδι μπηγμένο με 4 τριαντάφυλλα
Εκτέλεση συνταγής
Αλείφετε το φιλέτο με λάδι, το μπήγετε με 3 κομμάτια σκόρδο, μαζί με αλάτι πιπέρι και το ροδίζετε σε χαμηλή φωτιά. Το σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε άλλα 3 κομμάτια σκόρδο ολόκληρα, το θυμάρι, το κρεμμύδι με τα τριαντάφυλλα και το αφήνετε σε χαμηλή φωτιά να ψηθεί. Το σερβίρετε περιχυμένο με τη σάλτσα του ψησίματος του που έχετε αραιώσει με το κονιάκ