Χρόνος παρασκευής: 40 λεπτά
Άτομα: 6 – 8
Υλικά Συνταγής
2 μικρά κοτόπουλα
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. αλεύρι
3 αυγά
100 γρ. γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζετε ένα χυλό. Χτυπάτε τα αυγά ολόκληρα και προσθέτετε το αλεύρι διαλυμένο με το γάλα κρύο, και με το αλατοπίπερο. Καψαλίζετε, πλένετε και καθαρίζετε τα κοτόπουλα. Τα κόβετε σε μερίδες και τα αλατίζετε. Τυλίγετε το χυλό με τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα τηγανίζετε με το βούτυρο μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα στραγγίζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε σε πιατέλα.