Υλικά Συνταγής
200γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ χυμό λεμονιού
1 μήλο ψιλοκομμένο
1-2 κύβους κότας (διαλυμένους σε 250 γρ. νερό)
2 κουτ. σούπας κάρυ
1 κουτ σούπας ανθόγαλο (κρέμα γάλατος)
Εκτέλεση Συνταγής
Ροδίζετε τα κρεμμύδια με το βούτυρο, προσθέτετε το μήλο, το σκόρδο, το κάρυ και τους κύβους.
|βράζετε για 20 λεπτά και προσθέτετε το ανθόγαλο και χυμό λεμονιού. Βράζετε ακόμη 5 λεπτά και σουρώνετε τη σάλτσα.