Υλικά Συνταγής
30μικρές φρέσκες πατάτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
150 γρ ρόκα
300 γρ αντίδια
1 κουταλιά αρωματικό ξίδι
1 κουταλιά μουστάρδα
10 κόκκινα ρεπανάκια σε φέτες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση Συνταγής
Κόψτε τις πατάτες σε φέτες 5χιλ, Σωτάρετε με λάδι τις πατάτες και το σκόρδο ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Στραγγίστε τις πατάτες πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Βάλτε στο ίδιο τηγάνι τη ρόκα και τα αντίδια και γυρίστε τα μέχρι να μαραθούν , Προσθέστε τις πατάτες , το ξίδι και τη μουστάρδα και ανακατώστε ώσπου να ζεσταθούν . Ανακατώστε τα ρεπανάκια και το κρεμμυδάκι και σερβίρετε αμέσως.