Υλικά Συνταγής
25 μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
1 μέτρια κίτρινη πιπεριά
2 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες
1 μέτριο κρεμμύδι σε φέτες
100 γρ ελιές Καλαμών
200 γρ τυρί φέτα κομμένη
Εκτέλεση Συνταγής
Βράστε τις πατάτες ώσπου να μαλακώσουν, στραγγίστε και αφήστε τες να κρυώσουν. Κόψτε τις πιπεριές στα τέσσερα ,αφαιρέστε τους σπόρους και ψήστε τες στο γκριλ με την πέτσα προς τα πάνω, ώσπου να φουσκώσει και να μαυρίσει. Ξεφλουδίστε τες και κόψτε τες σε λεπτές λωρίδες. Κόψτε κάθε ντομάτα σε 8 φέτες .
Ανακατώστε καλά όλα τα υλικά , περιχύστε με τη σάλτσα και ανακατώστε.