Υλικά συνταγής
1 μέτριο κουνουπίδι
¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
¼ φλιτζανιού ξίδι
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
2 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρά μπουκετάκια, βράστε το ώσπου να μαλακώσει ελαφρά , πλύντε το κρύο νερό και στραγγίστε το .
Χτυπήστε το λάδι με το ξίδι το λεμόνι ,το πιπέρι και τα αρωματικά . Περιχύστε
το κουνουπίδι, ανακατώστε καλά και βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει.