Υλικά συνταγής
2 πακέτα φρέσκα ραβιόλια με κρέας
200 ml κρέμα γάλακτος
30 γρ. ανάλατο βούτυρο
τριμμένο μοσχοκάρυδο
55 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ραβιόλια σε άφθονο αλατισμένο νερό ώσπου να γίνουν al dente. Βάζουμε την μισή κρέμα γάλακτος και το βούτυρο σε τηγάνι και ζεσταίνουμε το μείγμα για 1 λεπτό, ώσπου να λιώσει το βούτυρο.
Σουρώνουμε τα ραβιόλια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε για λίγο. Προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα, λίγο αλάτι και πιπέρι, μοσχοκάρυδο και παρμεζάνα.
Τα αφήνουμε για λίγο στη φωτιά ώσπου να καλυφθούν καλά με την σάλτσα και τα σερβίρουμε με επιπλέον παρμεζάνα.