Υλικά Συνταγής
2 κόκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
3 κρεμμύδια σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
¼ φλιτζανιού πράσινες ελιές χωρίς
κουκούτσια κομμένες
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κουταλιές λάδι
Εκτέλεση συνταγή
Κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες .
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο ανακατώνοντας .
Προσθέστε τις πιπεριές και τις ντομάτες και σιγοβράστε τα σκεπασμένα
μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές (περίπου 30 λεπτά ), ανακατώνοντας κάθε τόσο .
Προσθέστε το κρασί και ελιές και σιγοβράστε τα ξεσκέπαστα μέχρι να εξατμιστεί το υγρό (περίπου 5 λεπτά ).
πασπαλίστε από πάνω το μαϊντανό . Η πιπερονάτη σερβίρεται ζεστή ή κρύα