Διάρκεια 2 ώρες & 30 λεπτά
Συνοδευτικό ποτό : Ούζο – Οίνος λευκός
Υλικά Συνταγής
1 ½ -2 κιλά μπαρμπουνάκια καθαρισμένα
χυμό 1-2 λεμονιών , ξύσμα ½ λεμονιού
ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
αλεύρι για πασπάλισμα λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής
Μαρινάρετε τα μπαρμπούνια με το αλάτι , το πιπέρι , τη ρίγανη, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού για 2 ώρες ,
Τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.