Χρόνος προετοιμασίας: 1 λεπτό
Χρόνος παρασκευής: 12 λεπτό
Υλικά Συνταγής
350 γρ αρακά
3 κλωναράκια φρέσκος δυόσμος
χυμός από 3-4 λεμόνια
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
½ βαζάκι πολτός πράσινης ελιάς
κύμινο, μαυροκούκι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τον αρακά για 10 λεπτά . Τον σουρώνουμε και τον ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ, εκτός από το κύμινο και το μαυροκούκι. Τα χτυπάτε για
2 λεπτά μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Στο τέλος προσθέτουμε το κύμινο και το μαυροκούκι .