Υλικά συνταγής
115 γρ. νουντλ αυγού
2 κουταλάκια φυτικό λάδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο,λιωμένη
85 γρ. αγγούρι
2 μικρά καλαμπόκια
4 ντοματίνια
55 γρ. καπνιστό ζαμπόν,σε κύβους
1 κουταλιά ελαφριά σόγια σως
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζετε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
Ζεσταίνετε το λάδι σε γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σωτάρετε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το αγγούρι, τα καλαμπόκια, τα ντοματίνια και το ζαμπόν για 3 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν και τα ντοματίνια να αρχίσουν να διαλύονται. Ρίχνετε τη σόγια σως και λίγο πιπέρι.
Προσθέτετε τα νουντλ στο μείγμα λαχανικών και ζεσταίνετε για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας.