laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.
Αρχική > Συνταγές > Ζυμαρικά > Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν

Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν

Συνταγές

Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν
0.00

Υλικά συνταγής

115  γρ. νουντλ αυγού

2 κουταλάκια φυτικό λάδι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα

1 σκελίδα σκόρδο,λιωμένη

85 γρ. αγγούρι

2 μικρά καλαμπόκια

4 ντοματίνια

55 γρ. καπνιστό ζαμπόν,σε κύβους

1 κουταλιά ελαφριά σόγια σως

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση συνταγής

Ετοιμάζετε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.

Ζεσταίνετε το λάδι σε γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σωτάρετε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το αγγούρι, τα καλαμπόκια, τα ντοματίνια και το ζαμπόν για 3 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν και τα ντοματίνια να αρχίσουν να διαλύονται. Ρίχνετε τη σόγια σως και λίγο πιπέρι.

Προσθέτετε τα νουντλ στο μείγμα λαχανικών και ζεσταίνετε για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας.

Λαζάνια με σπανάκι και γραβιέρα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Πλένετε το σπανάκι και το τοποθετείτε σε κατσαρόλα. Σκεπάζετε το σκεύος και ζεματίζετε το σπανάκι για 5 λεπτά. Το ξεπλένετε με νερό και το στύβετε καλά. Έπειτα το ψιλοκόβετε.

Μακαρόνια με Πιπεριές και Μελιτζάνες
Κόψτε τις μελιτζάνες σε στρογγυλές φέτες. Βάλτε τες στο τρυπητό, πασπαλίστε με χοντρό αλάτι και αφήστε να σταθούν 30 λεπτά.

Πέννες με κοτόπουλο, πιπεριές και γιαούρτι
Βράζω τις πέννες για 8-10 λεπτά σε καλά αλατισμένο νερό. Κόβω σε λεπτές λωρίδες το κοτόπουλο και την πιπεριά και ψιλοκόβω το κρεμμυδάκι

Σπαγγέτι με μελιτζάνες <<ΑΛ΄ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ>>
Σερβίρετε τα μακαρόνια πασπαλισμένα με ξύσματα παρμεζάνας και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι
Πλένετε το χταπόδι και το βράζετε σε αλατισμένο νερό (να μη βράσει τελείως). Το βγάζετε από το νερό και το κόβετε σε μικρά κομμάτια

Πέννες με Γιαούρτι
Βράζετε το κοτόπουλο και το κόβετε στο μέγεθος της πέννας, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι,

Κιμάς μοσχαρίσιος κοκκινιστό
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και ύστερα από λίγο προσθέτουμε τον κιμά

Πένες με Μελιτζάνα και Ντομάτα
Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες, πασπαλίστε με αλάτι και αφήστε την 20 λεπτά.

Βίδες με πιπεριές και μελιτζάνες
Ζεσταίνετε 5 κουταλιές λάδι σε τηγάνι και σωτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό. Ρίχνετε την μελιτζάνα και τις πιπεριές και μαγειρεύετε για 5 λεπτά ανακατεύοντας, ώσπου να πάρουν χρώμα.