laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.
Αρχική > Συνταγές > Ζυμαρικά > Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν

Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν

Συνταγές

Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν
0.00

Υλικά συνταγής

115  γρ. νουντλ αυγού

2 κουταλάκια φυτικό λάδι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα

1 σκελίδα σκόρδο,λιωμένη

85 γρ. αγγούρι

2 μικρά καλαμπόκια

4 ντοματίνια

55 γρ. καπνιστό ζαμπόν,σε κύβους

1 κουταλιά ελαφριά σόγια σως

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση συνταγής

Ετοιμάζετε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.

Ζεσταίνετε το λάδι σε γουόκ ή τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σωτάρετε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το αγγούρι, τα καλαμπόκια, τα ντοματίνια και το ζαμπόν για 3 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν και τα ντοματίνια να αρχίσουν να διαλύονται. Ρίχνετε τη σόγια σως και λίγο πιπέρι.

Προσθέτετε τα νουντλ στο μείγμα λαχανικών και ζεσταίνετε για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας.

Νουντλ με καπνιστό ζαμπόν
Ετοιμάζετε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.

Σπαγγέτι με μελιτζάνες <<ΑΛ΄ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ>>
Σερβίρετε τα μακαρόνια πασπαλισμένα με ξύσματα παρμεζάνας και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αρωματικά λαχανικά με κους κους
Ζεσταίνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα με χοντρή βάση. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ώσπου να μαλακώσει και να χρυσίσει.

Λαζάνια με μανιτάρια
Βράζετε τα λαζάνια σε μπόλικο νερό, τα σουρώνετε και τα ρίχνετε μέσα στη λιωμένη γραβιέρα. Τα ανακατεύετε, ρίχνετε από πάνω τα μανιτάρια και τα σερβίρετε αμέσως

Σπαγγέτι με παστουρμά
Βράζετε τα σπαγγέτι αλ-ντέντε και τα κρατάτε ζεστά.

Μακαρόνια με Πιπεριές και Μελιτζάνες
Κόψτε τις μελιτζάνες σε στρογγυλές φέτες. Βάλτε τες στο τρυπητό, πασπαλίστε με χοντρό αλάτι και αφήστε να σταθούν 30 λεπτά.

Πράσινες ταλιατέλες με σπανάκι
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό, ώσπου να γίνουν al dente και τις σουρώνουμε.

Ταλιατέλες με Θαλασσινά και Ντομάτα
Βράστε τις ταλιατέλες. Στραγγίστε τες. Ξύστε τα μύδια και αφαιρέστε τα μουστάκια. Καθαρίστε τις γαρίδες και αφήστε τις ουρές.

Βίδες με πιπεριές και μελιτζάνες
Ζεσταίνετε 5 κουταλιές λάδι σε τηγάνι και σωτάρετε το σκόρδο για 1 λεπτό. Ρίχνετε την μελιτζάνα και τις πιπεριές και μαγειρεύετε για 5 λεπτά ανακατεύοντας, ώσπου να πάρουν χρώμα.