Υλικά Συνταγής
½ κοτόπουλο, 2 κρεμμύδια
λίγη φέτα, 50 γραμμ. Λάδι
3 φλιτζ. ζωμός ,1/2 φλιτζ. ρύζι
3 αυγά , αλάτι
Για το φύλλο:
½ κιλό αλεύρι,
3 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά αλάτι, λίγο κόρν φλάουρ,
νερό χλιαρό
Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε το κοτόπουλο και το ξεψαχνίζουμε. Καβουρδίζουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
με το λάδι, λίγο αλάτι και το νερό . Μόλις ροδίσουν, ρίχνουμε, το ρύζι και ο ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε την φέτα ,λιωμένη με ένα πιρούνι. Με το αλεύρι , το λάδι, το αλάτι και το νερό κάνουμε μια ζύμη, μάλλον σφικτή . Ρίχνουμε στο τραπέζι λίγο κόρν φλάουρετ και
ανοίγουμε με το πλάστη 2 φύλλα. Τοποθετούμε σε μέτριο ταψί, αφού το λαδώσουμε , το 1ο φύλλο έτσι που να εξέχει από το ταψί Ρίχνουμε λίγο λάδι και βάζουμε Κι το 2ο φύλλο.
Μετά γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν από τα χείλη του ταψιού, γύρω γύρω ώσπου να σχηματισθεί κόρος. Τοποθετούμε το μίγμα με το ρύζι και το
τυρί σε όλο το ταψί και τέλος το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο από πάνω. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με 3 φλιτζ ζωμό από το κοτόπουλο και τα ρίχνουμε από πάνω . Βάζουμε το ταψί στο φούρνο, στην αρχή στους 200ο και αφού ροδίσει η επιφάνεια της πίτας, τον κατεβάζουμε στους 150ο , ώσπου να αποτελειώσει η πίτα το ψήσιμο της.