Υλικά Συνταγής
½ κιλό ρύζι
10 αυγά
2 ποτήρια νερό
2 κουταλιές φυτίνη
λάδι ανάλογο
½ κιλό τυρί
ελάχιστο αλάτι
12 φύλλα
Εκτέλεση συνταγής
Μισοβράσουμε το ρύζι και αφού το στραγγίξουμε στο σουρωτήρι, το ξεπλένουμε με κρύο νερό. Το βάζουμε σε μια λεκάνη και ρίχνουμε αλάτι , τις 2 κουταλιές φυτίνη, τα αυγά και το τυρί. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στρώνουμε 3 φύλλα από κάτω στο ταψί , ρίχνοντας λάδι
Χωριστά σε κάθε φύλλο. Τα υπόλοιπα, τα στρώνουμε ρίχνοντας ανάμεσα λίγη γέμιση και ραντίζοντας με λάδι, εκτός από τα 2 τελευταία φύλλα που τα αφήνουμε χωρίς υλικό , μόνο με λάδι .Την χαράζουμε την ψήνουμε σε δυνατό φούρνο