Υλικά συνταγής
Για 6 άτομα:
455 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο σε φέτες πάχους 5 χιλ.
115 γρ. ρόκα καθαρισμένη
15 ml φίδι μπαλσάμικο
45 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
φλοίδες πεκορίνο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Λαδώνετε ελαφρώς μια λαδόκολλα και την αλατοπιπερώνετε.
Τοποθετείτε 4 φέτες μοσχάρι σε απόσταση 5 εκ. βάζετε από πάνω άλλη μια λαδόκολλα και χτυπάτε λίγο το κρέας, ώστε να διπλασιαστεί σε μέγεθος. Κάνετε το ίδιο και με τις υπόλοιπες φέτες.
Βάζετε το κρέας στο ψυγείο ώσπου να το χρειαστείτε. Εναλλακτικά, το βάζετε για λίγο στην κατάψυξη, ώστε να κόβεται πιο εύκολα.
Τοποθετείτε λίγη ρόκα στο κέντρο ενός πιάτου, τοποθετείτε γύρω το μοσχάρι και το περιχύνετε με το λάδι και το μπαλσάμικο.
Το σερβίρετε με φέτες πεκορίνο και μπόλικο πιπέρι.