Υλικά συνταγής
12 αυγά βραστά
α) Γέμιση:
2-3 κουτ.σούπας πολτό μαύρης ελιάς
4 κρόκους βραστούς
λίγη ρίγανη
αλάτι και πιπέρι μαύρο
β) Γέμιση:
75 γρ.τόνο κονσέρβα
3-4 φιλέτα αντσούγιας
4 κρόκους βραστούς
λίγο ούζο
αλάτι και πιπέρι
γ) Γέμιση:
1 αβοκάντο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κλώνους κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη καυτερή
χυμό 1 λεμονιού
4 βραστούς κρόκους
1 πρέζα κύμινο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλέση συνταγής
Κόβετε τα αυγά στα δύο και αφαιρείτε τους κρόκους.Χτυπάτε στο μίξερ την κάθε γέμιση χωριστά και γεμίζετε με το κορνέ τα 8 μισά αυγά από την κάθε γέμιση.Σερβίρονται κρύα.