Υλικά συνταγής
250 γρ.καβουρόψιχα ή γαριδόψιχα ή αστακόψιχα
125 γρ.βούτυρο Κερκύρας μαλακωμένο
125 γρ.κρέμα γάλακτος
1 κουτ.γλυκού ούζο και 1 μπράντυ
1-2 κουτ.σούπας κέτσαπ
1-2 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουτ.γλυκού αγγλική σάλτσα
αλάτι και πιπέρι λευκό
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε το βούτυρο με την καβουρόψιχα για 5΄στο μίξερ και ρίχνετε διαδοχικά λίγο-λίγο το ούζο,το μπράντυ,την κέτσαπ,την αγγλική σάλτσα,το ταμπάσκο και στο τέλος την κρέμα γάλακτος,το πιπέρι και το αλάτι.Κρυώνετε την κρέμα στο ψυγείο και τη χρησιμοποιείτε για όλες τις αλείψεις και γεμίσεις κρύων μεζέδων.Με τον ίδιο τρόπο κάνετε μους γαρίδας,καραβίδας και αστακού.