Υλικά συνταγής
500-750 γρ.φιλέτα καπνιστής πέστροφας (ή άλλο φιλέτο καπνιστού ψαριού)
500 γρ.γιαούρτι σακούλας
125 γρ.κρέμα γάλακτος
χυμό 1-2 λεμονιών
ξύσμα 1/2 λεμονιού
1 κουτ.σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε όλα τα υλικά για 5΄στο μίξερ και κρυώνετε την κρέμα στο ψυγείο.Οι μους από καπνιστά ψάρια γίνονται έξοχα καναπεδάκια,τα οποία γαρνίρετε στη μέση με αυγά τύπου χαβιάρι (κόκκινο-μαύρο).Για ανοιχτά σάντουιτς με γαλλική μπακέτα,για σάντουιτς με μικρά στρογγυλά ή μακρόστενα ψωμάκια,όπως ταρτάκια και αλμυρά μπισκότα.