Υλικά συνταγής
250 γρ.σολομό από κονσέρβα ή μαριναρισμένο
χυμό από 1 πράσινο λεμόνι
ξύσμα από 1 πράσινο λεμόνι
1 κουτ.γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 κουτ.σούπας αγγλική σάλτσα
αλάτι και πιπέρι λευκό
Εκτέλεση συνταγής
Στραγγίζετε καλά το σολομό,τον ρίχνετε μέσα στο μίξερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάτε για 5΄-6΄,μέχρι να γίνουν κρέμα.Τα κρυώνετε στο ψυγείο.
Τα χρησιμοποιείτε για καναπεδάκια,για σάντουιτς,για να γαρνίρετε αλμυρά μπισκότα ή ταρτάκια.