Υλικά συνταγής
1 κιλό μελιτζάνες
400 γρ.τυρί φέτα
2-4 κουτ.σούπας μαϊντανό
μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Για το κουρκούτι:
300 γρ.χλιαρό νερό
1 αυγό
200 γρ.αλεύρι
50 γρ.άνθος αραβοσίτου
20 γρ.μπέικιν πάουντερ
150 γρ.μπύρα
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζετε τις μελιτζάνες,τις κόβετε σε λεπτές φέτες κατά μήκος και τις τηγανίζετε.Τις αφήνετε πάνω σε απορροφητικό για να στραγγίξουν και να κρυώσουν.Τις αλατοπιπερώνετε και τις πασπαλίζετε με το μοσχοκάρυδο.Λιώνετε την φέτα με το πιρούνι και προσθέτετε τον μαϊντανό.Γεμίζετε κάθε φέτα μελιτζάνας,με ένα κουταλάκι του γλυκού από τη λιωμένη φέτα και φτιάχνετε μικρά μπουρεκάκια.Κάνετε το κουρκούτι,χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί,ώσπου να γίνουν ένας χυλός.Έπειτα παίρνετε ένα μπουρεκάκι,το βουτάτε μέσα στο κουρκούτι και το τηγανίζετε.