Υλικά συνταγής
3 μέτριες ντομάτες ώριμες
1/2 φλιτζάνι πλιγούρι
3 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι κόκκινο
1 ματσάκι φύλλα μέντας
1 λεμόνι μικρό (χυμός)
λιγό λάδι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε το πλιγούρι σε ένα μπολ και ψιλοκόβετε τις ντομάτες από πάνω,έτσι ώστε να πάει όλος χυμός τους στο πλιγούρι.Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 2-3 ώρες στο ψυγείο,μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.Στο μεταξύ,ψιλοκόβετε όλα τα υλικά και όταν είναι έτοιμο το πλιγούρι,τα ανακατεύετε όλα μαζί και σερβίρετε.