Υλικά συνταγής
1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλα,κομμένο σε λωρίδες
1 κιλό πράσα σε ψιλές φέτες
250γρ.σέλινο ψιλοκομμένο ή σε ψιλές φέτες
250γρ.καρότα ψιλοκομμένα ή σε ψιλές φέτες
75γρ.ελαιόλαδο
2 πρέζες ρίγανη ή θυμάρι
2 πρέζες μπούκοβο ή πάπρικα
αλάτι και πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση συνταγής
Βράζετε σε λίγο νερό τα καρότα και το σέλινο ή τη σελινόριζα και κρατάτε το νερό τους.Σε τηγάνι ρίχνετε το λάδι και τα πράσα,τα οποία τσιγαρίζετε ελαφρά.Προσθέτετε το χοιρινό και τα μπαχαρικά και σιγοψήνετε,μέχρι να ψηθεί το κρέας.Προσθέτετε τα καρότα και το σέλινο με το νερό τους και αλατοπιπερώνετε.Όταν δέσει η σάλτσα,σερβίρετε το φαγητό ζεστό.