Υλικά συνταγής
1 1/2-2 κιλά κουνέλι
1 κουτ.σούπας ρίγανη
125γρ.ελαιόλαδο
250γρ.γιαούρτι
3-4 αυγά
2-4 κουτ.σούπας ξύδι
αλάτι κα πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Κόβετε το κουνέλι σε κομμάτια και τα μαρινάρετε με το αλατοπίπερο,τη ρίγανη και το ξύδι για τουλάχιστον δύο ώρες.Στη συνέχεια,τα βάζετε μαζί με τη μαρινάδα σε ένα πυρέξ και τα ψήνετε σε μεσαία θερμοκρασία στο φούρνο.Τα αφήνετε,μέχρι το κουνέλι να είναι σχεδόν έτοιμο.Συγχρόνως,χτυπάτε το γιαούρτι με τα αυγά και το αλάτι και το ρίχνετε πάνω στο κουνέλι,το βάζετε στο φούρνο για να δέσει το γιαούρτι και το σερβίρετε όπως είναι.