Υλικά συνταγής
750γρ.ντομάτες
250γρ.αγγούρι
2 κρεμμύδια σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
250γρ.φέτα σε κύβους
75-105γρ.ελαιόλαδο
λίγα φύλλα μαρουλιού
λίγες ελιές διάφορες
λίγο ξύδι ή χυμό λεμονιού
ρίγανη ή μαϊντανό
ραπανάκια
αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετείτε στον πάτο μιας σαλατιέρας το μαρούλι ψιλοκομμένο.Ρίχνετε από πάνω τις ντομάτες και το αγγούρι κομμένο σε κομματάκια,καθώς και το κρεμμύδι,την πιπεριά και τη φέτα.Γαρνίρετε με τις ελιές και τα ραπανάκια,ρίχνετε το αλάτι και βρέχετε με το λάδι και το ξύδι ή το λεμόνι.Σερβίρετε πασπαλισμένα με τη ρίγανη ή τον μαϊντανό.