Υλικά συνταγής
1 1/2 κιλό φιλέτο ξιφία σε κύβους
250γρ.αρωματικά χόρτα σε φέτες (σέλινο,καρότο,κρεμμύδι)
1/2 κιλό πιπεριές,κρεμμύδι,ντομάτες σε κύβους
χυμό 1 λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
λίγες οδοντογλυφίδες
Εκτέλεση συνταγής
Μαρινάρετε τον ξιφία με τα αρωματικά χόρτα και το χυμό του λεμονιού για 1-2 ώρες.Περνάτε σε οδοντογλυφίδα ένα κομμάτι ξιφία και από ένα κομμάτι πιπεριά,κρεμμύδι και ντομάτα.Τα βρέχετε με λάδι και τα ψήνετε σε σχάρα ή αντικολλητικό τηγάνι.