Υλικά συνταγής
300γρ.αλεύρι
50γρ.λάδι
50γρ.γάλα
3 αυγά
1 βανίλια
λάδι για τηγάνισμα
κανέλα
μέλι
καρύδια τριμμένα
Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετείτε σε ένα σκεύος το αλεύρι,το λάδι,το γάλα,τα αυγά και τη βανίλια.Ζυμώνετε ώσπου το μίγμα να γίνει σχεδόν σκληρό.Κόβετε τη ζύμη σε τέσσερα κομμάτια και με τον πλάστη,τα ανοίγετε ένα-ένα σε ψιλό φύλλο.Κόβετε σε διάφορα σχήματα και τηγανίζετε σε ζεστό λάδι,μέχρι να πάρουν ροδαλό χρώμα.Βγάζετε και τοποθετείτε σε σουρωτήρι.Τις τοποθετείτε σε πιατέλα και πασπαλίζετε με μέλι,καρύδια και κανέλα.