Υλικά συνταγής
2 κιλά ροδάκινα
1 κιλό και 600 γραμμάρια ζάχαρη
2 λεμόνια
Εκτέλεση συνταγής
Ζεματάτε τα ροδάκινα και αφαιρείτε το φλούδι.Τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα βάζετε σε κατσαρόλα με ένα φλυτζάνι τσαγιού νερό.Τα βράζετε μερικά λεπτά και ρίχνετε τη ζάχαρη.Τα βράζετε με τη ζάχαρη για 1/2 ώρα.Αφήνετε τη μαρμελάδα για 24 ώρες.Την επομένη προσθέτετε το χυμό των λεμονιών και τη βράζετε μέχρι να δέσει.Γίνεται πολύ νόστιμη αν προσθέσετε μερικά κουκούτσια από τα ροδάκινα,αφού φυσικά τα ζεματίσετε και τα ξεφλουδίσετε.