Υλικά συνταγής
1 συσκευασία έτοιμο παντεσπάνι κακάο (συσκευασία με 3 φέτες)
250γρ.τυρί κρέμα φιλαδέλφια
250γρ.κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 1/2 κούπα τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για το κρύο σιρόπι
1/2 ποτήρι νερό
1 κουτ.σούπας στιγμιαίο καφέ
Λίγη κανέλλα
1/4 φλυτζ.καφέ κονιάκ
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και ενώνουμε τα δύο μείγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Χωρίζω την κρέμα σε τρία μέρη.Σε μια στρόγγυλη πιατέλα,βάζουμε μία φέτα παντεσπάνι,τη ραντίζουμε με λίγο κρύο σιρόπι περιμένουμε μέχρι να απορροφηθεί και στρώνουμε ένα μέρος από την κρέμα.Στη συνέχεια κάνουμε την δεύτερη στρώση ακολουθώντας την ίδια διαδικασία και τέλος την τρίτη στρώση.Αφού τελειώσουμε την τούρτα ραντίζουμε με ένα σουρωτήρι πάνω από την κρέμα λίγο σκούρο κακάο.