Προετοιμασία: 45'
Υλικά Συνταγής
3 αγγούρια
2 σκελίδες σκόρδο
250 γραμ. τυρί φέτα
1/2 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κλωνάρι δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Bάζετε σέ μπόλ τή φέτα λιωμένη μέ πιρούνι, τό σκόρδο τριμμένο, τό κεφαλοτύρι, τό ελαιόλαδο, τό δυόσμο ψιλοκομμένο, τό πιπέρι καί ανακατεύετε.
Πλένετε τά αγγούρια, τά καθαρίζετε, τά κόβετε ανά 8 εκ. καί κατόπιν στή μέση. Αφαιρείτε μέ ένα κουταλάκι τούς σπόρους καί λίγη ψίχα από κάθε κομμάτι αγγουριού καί τά στραγγίζετε καλά.
Γεμίζετε κάθε κομμάτι μέ τό μείγμα τών τυριών.
Τά τοποθετείτε σέ πιατέλα καί τά αφήνετε στό ψυγείο γιά 1/2 ώρα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ... ! ! !