laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.

Αγγουράκια γεμιστά

Συνταγές

Αγγουράκια γεμιστά
0.00

Προετοιμασία: 45'

 

Υλικά Συνταγής

3 αγγούρια
2 σκελίδες σκόρδο
250 γραμ. τυρί φέτα
1/2 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κλωνάρι δυόσμο ψιλοκομμένο
Πιπέρι

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Bάζετε σέ μπόλ τή φέτα λιωμένη μέ πιρούνι, τό σκόρδο τριμμένο, τό κεφαλοτύρι, τό ελαιόλαδο, τό δυόσμο ψιλοκομμένο, τό πιπέρι καί ανακατεύετε.

Πλένετε τά αγγούρια, τά καθαρίζετε, τά κόβετε ανά 8 εκ. καί κατόπιν στή μέση. Αφαιρείτε μέ ένα κουταλάκι τούς σπόρους καί λίγη ψίχα από κάθε κομμάτι αγγουριού καί τά στραγγίζετε καλά.

Γεμίζετε κάθε κομμάτι μέ τό μείγμα τών τυριών.
Τά τοποθετείτε σέ πιατέλα καί τά αφήνετε στό ψυγείο γιά 1/2 ώρα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ... ! ! !

Πηγή: https://www.facebook.com/geustikataxeidia/

Μαριναρισμένα καλαμαράκια με ντρέσινγκ λεμόνι
άζετε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το λάδι σε μπολ, ρίχνετε τα καλαμαράκια και τα αφήνετε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 3 ώρες.

Ορεκτικά με μπαγκέτα
Κόψτε το ψωμί σε φέτες πάχους 1,5 εκ και ροδίστε τες

ΠΑΤΑΤΕΣ μέ ΜΠΕΙΚΟΝ καί ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ στό ΦΟΥΡΝΟ
Όλη ή νοστιμιά σ' ένα πιάτο. Οικονομικό, γρήγορο, πεντανόστιμο. Ένα φαγητό από αυτά τά γρήγορα τού φούρνου.

ΡΙΓΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Παίρνατε από την μηχανή του πουρέ τις βρασμένες πατάτες και τον ταραμά

Γαρίδες με ντιπ λεμονιού-τζίντζερ
Κοσκινίζετε τα δύο είδη αλεύρι σε μπολ και ανοίγετε στο κέντρο μια λακουβίτσα. Αναμειγνύετε το τζίντζερ, το σκόρδο και τον κουρκουμά με 1 φλιτζάνι νερό και προσθέτετε το μείγμα στο κοσκινισμένο αλεύρι. Χρησιμοποιώντας το σύρμα, ανακατεύετε τα υλικά για να

Μους με βραστό κοτόπουλο ή άλλο κρέας
Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά και χρησιμοποιείτε το μίγμα σε καναπεδάκια,ταρτάκια,μικρά σάντουιτς,τόστ ή πίτες.

Αγγουράκια γεμιστά
Τό ούζο έχει τήν τιμητική του τό καλοκαίρι καί είναι ιδιαίτερα ιδανικό γιά μία φιλική συγκέντρωση. Είναι γνωστό πώς ό καλός Οικοδεσπότης δέν σερβίρει τό ούζο ποτέ σκέτο. Σερβίρεται πάντα μέ κάποιον μεζέ: ελιές, αγγουράκι, λίγο τυρί ή καί πιό περίτεχνα καί

Μπακαλιάρος παστός τηγανητός
Κόβετε το μπακαλιάρο σε κομμάτια και τα αφήνετε να μουσκεύουν για 12 – 15 ώρες σε νερό

Μπουρεκάκια Καισαρείας
τοποθετώντας μέσα τη γέμιση και τυλίγετε σε μπουρεκάκια όλο το φύλλο