laike.gr laike.gr Σύνδεση

facebook login

Login

  • *Προσωπικά δεδομένα.
Αρχική > Συνταγές > Ντρέσινγκ > Γιαουρτιού

Γιαουρτιού

Συνταγές

Γιαουρτιού
0.00

Υλικά Συνταγής

250γρ γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι , πιπέρι λευκό
λίγο νερό ή γάλα για αραίωμα
75γρ ελαιόλαδο
λίγο ούζο (προαιρετικά)

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάτε στο χέρι ή στο μίξερ όλα τα υλικά , τα οποία αραιώνετε με λίγο νερό η με γάλα .
Πρέπει το ντρέσσινγκ σας να είναι ρευστό 

Dip με αρακά
Βράζουμε τον αρακά για 10 λεπτά

Γαλλικό Ντρέσινγκ
Είναι ένα λαδόξιδο με μουστάρδα και μπόλικη πάπρικα γλυκιά

Ρωσικό Ντρέσινγκ
Συνταγές για Ρωσικό Ντρέσινγκ Λαδολέμονο με βότκα και αυγά ψαριών , χαβιάρι , μπρικ (τύπος χαβιάρια ψιλοκομμένο άνηθο.

Μαγιονέζα
Διαλύετε τη μαγιονέζα με λίγο νερό και προσθέτετε το μπαχαρικό της αρέσκεια σας πχ κάρυ

Ιταλικό Ντρέσινγκ
Λαδόξιδο η λαδολέμονο η μαγιονέζα η κρεμά η Γιούρι που προθέτετε μέσα 1-2 κουταλιές γλυκού πόστου (σάλτσα εμπορίου )

Μουστάρδας
Δένετε ένα λαδολέμονο η ένα λαδόξιδο με ένα η περισσότερα ειδή μουστάρδας . φτιάχνετε μία σάλτσα πηχτή η ένα ρευστό ντρέσσινγκ.

DIP ψητής μελιτζάνας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Τρυπάτε τη μελιτζάνα αρκετές φορές με πιρούνι και την τοποθετείτε σε λαμαρίνα. Την ψήνετε 40-50 λεπτά. Βγάζετε τη μελιτζάνα από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει.

Γιαουρτιού
Χτυπάτε στο χέρι ή στο μίξερ όλα τα υλικά