Υλικά συνταγής
1 κιλό χοιρινά ή μοσχαρίσια λουκάνικα
2 μικρά πακέτα τσιπς καλαμποκιού, θρυμματισμένα
400 γραμ. σάλτσα ντομάτας
100 γραμ. τριμμένο τσένταρ
Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετούμε τα λουκάνικα σε λαμαρίνα που έχουμε αλείψει με λάδι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς. Όταν ψηθούν, τα ανοίγουμε στη μέση και τα πασπαλίζουμε με τα τσιπς καλαμποκιού, ρίχνουμε μπόλικη σάλτσα ντομάτας και τριμμένο τσένταρ. Τα βάζουμε ξανά στο φούρνο, προσέχοντας να μη χυθεί η γέμιση.
Τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε ώσπου να λιώσει το τυρί, περίπου 2 λεπτά.