Υλικά συνταγής
2 μεγάλα πορτοκάλια
2 μεγάλα χονδρόφλουδα λεμόνια
2 γκρέιπφρουτ
ζάχαρη,νερό
Εκτέλεση συνταγής
Ξύνετε ελαφρά την επιφάνεια των φρούτων και τα κόβετε στη μέση.Αφαιρείτε τα κουκούτσια και κατόπιν τα κόβετε σε λεπτότατα φετάκια.Μετράτε φρούτο και χυμό με φλυτζάνι τσαγιού και προσθέτετε τρείς φορές περισσότερο νερό.Τα αφήνετε να μείνουν για 12 ώρες και τα βράζετε για 20 λεπτά.Τα αφήνετε άλλες 24 ώρες και τα μετράτε.Για κάθε φλυτζάνι τσαγιού φρούτο και χυμό,υπολογίζετε ένα φλυτζάνι ζάχαρη.Βράζετε τη μαρμελάδα μέχρι να δέσει.