Υλικά συνταγής
Μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια
Ζάχαρη
Νερό
Εκτέλεση συνταγής
Παίρνετε τα φλούδια από τα πορτοκάλια,τα βάζετε σε λεκάνη και τα σκεπάζετε με αρκετό νερό.Τα σιγοβράζετε για 1 έως 1 1/2 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.Βγάζετε τα φλούδια από το νερό τα μετράτε μαζί με το νερό τους και προσθέτετε ίση ποσότητα ζάχαρης.Τα βάζετε όλα μαζί στην κατσαρόλα και βράζετε το γλυκό για 15 λεπτά.Αφήνετε να μείνει 24 ώρες και το ξαναβράζετε μέχρι να δέσει το σιρόπι.