Υλικά συνταγής
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε 5-6 μερίδες και πλυμένο
1 ½ κιλό φρέσκα φασολάκια πλυμένα και καθαρισμένα
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 ποτήρια του νερού ντοματάκια ψιλοκομμένα
2/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας. Ύστερα από λίγο ρίχνουμε το κρεμμύδι, το ροδίζουμε και μετά προσθέτουμε τα ντοματάκια, το μαιντανό, πιπέρι και νερό ώστε να σκεπάσει το κρέας . Βράζουμε το φαγητό για 1 ώρα και 15 λεπτά , προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το βράσιμο για 1 ώρα ακόμα. Επειδή το μοσχάρι συνήθως είναι σκληρό, βάζουμε το αλάτι που θα χρειαστεί 15 λεπτά προτού σβήσουμε τη φωτιά.