ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20'
ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ: 30'
Υλικά Συνταγής
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή 1/2 μοσχαρίσιο καί 1/2 ανάμεικτο .. (ότι σάς αρέσει) ..
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια τριμμένα
6 φέτες μουλιασμένο καί καλά στημένο μπαγιάτικο ψωμί
Μαιντανό καί δυόσμο ψιλοκομμένο, όσο θέλουμε
2 - 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 αυγό
Αλάτι καί πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Zυμώνουμε καλά τόν κιμά μέ όλα τά υλικά, όσο γίνεται περισσότερο γιά νά γίνει τό μείγμα πιό αφράτο καί τό αφήνουμε στό ψυγείο γιά μισή ώρα νά σφίξει.
Πλάθουμε τά κεφτεδάκια στρογγυλά καί έπειτα τά πιέζουμε λίγο στό κέντρο νά πλατύνουν.
Αλευρώνουμε τά κεφτεδάκια καί τά τηγανίζουμε σέ καυτό λάδι ... (ελαιόλαδο ή σπορέλαιο, ότι μάς αρέσει) .. μέχρι νά πάρουν χρώμα.
Τά αφήνουμε γιά λίγο σέ χαρτί κουζίνας νά απορροφηθεί τό περιττό λάδι καί σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καί ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ... ! ! !