Υλικά συνταγής
12 αυγά
500γρ.ντομάτες
75γρ.βούτυρο
75γρ.φέτα τριμμένη
1 κουτ.σούπας κρέμα γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 πρέζες ζάχαρη
1 πρέζα ρίγανη
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι μαύρο και κόκκινο
Εκτέλεση συνταγής
Ρίχνετε σε τηγάνι τις αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με το ζουμί τους,το αλάτι,τα πιπέρια,τη ρίγανη,τη ζάχαρη,το σκόρδο και το βούτυρο.Σιγοβράζετε την ντομάτα,μέχρι να τραβήξει όλα της τα υγρά και να δέσει.Τότε,ρίχνετε μέσα τα αυγά χτυπημένα,τη φέτα και την κρέμα γάλακτος.Ανακατεύετε με σύρμα γρήγορα και δυνατά,έτσι ώσετ να μην προλάβουν να σφίξουν και να στερεποιηθούν.Τα σερβίρετε σκέτα ή πάνω σε τόστ,πασπαλισμένα με τον μαϊντανό.