Υλικά συνταγής
1 φλυτζ.τσαγιού χουρμάδες
250γρ.σύκα
1 φλυτζ.τσαγιού καρύδα Ινδική τριμμένη
1 κουτ.τσαγιού χυμό λεμονιού
1/2 φλυτζ.τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση συνταγής
Αφαιρείτε από τους χουρμάδες τα κουκούτσια και τους περνάτε στο μπλέντερ μαζί με τα σύκα.Προσθέτετε την καρύδα και το χυμό λεμονιού.Παίρνετε κομματάκια από το μίγμα και το πλάθετε σε μικρά μπαλάκια,τα οποία τυλίγετε σε ψιλοκομμένα καρύδια.